Repertoire

Hieronder vind je een beknopte selectie uit het Hooter Tooter repertoire. Maandelijks wordt de setlijst aangevuld met het mooiste dat de ondergenoemde genres te bieden hebben. Gemiddeld speelt de band per optreden 35 nummers.

Soul
I feel good (James Brown), Lady Marmalade (Patti LaBelle), Respect (Aretha Franklin), Shake your tail feather (Ray Charles), Soul man (Sam and Dave)

Funk
Dance to the music (Sly Stone), Blame it on the boogie (Michael Jackson), Kiss (Prince), Groove is in the heart (Dee-lite), Ease on down the road (Michael Jackson)

Disco
Disco Inferno (Tina Turner), YMCA (Village People), Waterloo (Abba), Happiness (Pointer Sisters)

 Glamour Jazz (special)
Menig feestje vangt aan met een hapje en een drankje. Dan is het prettig om nog even een geanimeerd gesprek te kunnen voeren met je gasten. In dat geval raden we je aan om gebruik te maken van onze special Glamour Jazz. De Hooter Tooter Band presenteert in dit kader een rustige eerste jazzset, vol van romantiek en zoetgevooisde meerstemmigheid. Muzikaal leider en altsaxofonist Roel van Poppel neemt de rest van de band en jouw entourage graag mee op avontuur in de fascinerende wereld van de Hooter Tooter Glamour Jazz.

Het licht en geluid tijdens onze optredens wordt sinds jaar en dag verzorgd door geluidsbedrijf Soundservices uit Etten-Leur.

2014 JamSession © All rights reserved.