Biografie
by on februari 5, 2015 in Uncategorized

De Hooter Tooter Band is een veelzijdige band uit Amsterdam en omstreken, die in de huidige bezetting sinds eind jaren ’90 actief is. Met zangeres Patricia Laisina als betoverend boegbeeld, brengen de dame en heren muzikanten een krachtig repertoire van jazz en soul tot funk en disco. Het unique selling point van de Hooter Tooter Band is de vierkoppige blazerssectie, bestaande uit twee saxen, trompet en trombone.

Ieder feestje is anders en zoals Sly Stone ooit wijselijk zong: Different Strokes for different Folks. Dat weet deze band als geen ander. Vandaar dat de Hooter Tooters graag tegemoetkomen aan jouw wensen.

Altijd al een puik dansje willen wagen met je lieve oma en de rest van de familie op de subtiele klanken van All of me of Hold on, I’m coming? Dan bel je de Hooter Tooter Band.

Mag het iets harder en vind je het lachen om de hele avond te springen met je collega’s terwijl de meest dansbare tunes uit de speakers knallen? Ook dan bel je de Hooter Tooter Band.

Is het je enige bedoeling dat vijfhonderd mensen collectief the worm doen, vervolgens als bezeten halfapen in de lampen gaan hangen om de volgende dag te zijn vergeten hoe ze weer thuis zijn gekomen? Dan sluit je een goede verzekering af, maak je afspraken met omwonenden en bel je de Hooter Tooter Band vandaag nog!

2014 JamSession © All rights reserved.